Als u het werk van de stichting met zijn vrijwilligers echt waardeert dan kunt u lid worden van de “Vrienden van Valkenstijn”. Voor een bedrag van € 15,- bent u tot wederopzegging lid van deze vriendenclub.


Natuurlijk organiseren we speciaal voor deze groep elk jaar een activiteit en wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op het landgoed Valkenstijn. ​

 

Vrijwillige bijdrage

Het onderhoud gebeurt met vele vrijwilligers. Inmiddels hebben al meer dan 90 mensen, van een paar uur tot vele uren aan werk gedaan op het Landgoed Valkenstijn.

Natuurlijk hebben we ook kosten voor het weer zichtbaar maken van de geschiedenis en het onderhoud aan het Landgoed Valkenstijn: het gebruikte onderhoudsmateriaal slijt, aanschaf van plantenbollen, benzine voor de maaiers (50 euro per groeimaand) en ga zo maar door.

​Dit kan niet betaald worden uit alleen maar subsidies. We zijn ook afhankelijk van vrijwillige bijdrages om het Landgoed er goed bij te laten staan. Daarom vragen we u om een bijdrage in deze kosten.

Wilt u lid worden van onze vriendengroep? Stuur dan een e-mail naar info@landgoedvalkenstijn.nl We nemen dan contact met u op. Dank u wel! Het rekeningnummer van de stichting is NL08 ABNA 0540 3561 82 (ten name van stichting Valkenstijn).